Müjdat Gezen Metin Akpınar / Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'a soruşturmaya AKP'den ilk ... / Müjdat gezen ve metin akpınar'ın ayrı ayrı hapsi istendi.. Haberler gündem haberleri metin akpınar ve müjdat gezen'den geri vites! Daha sonra saat 14:00 sıralarında müjdat gezen mahkeme salonuna alındı. İstanbul anadolu cumhuriyet başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada, müjdat gezen ve metin akpınar iç savaş ve darbe çağrısında bulunmasına yönelik sözlerinin inceleneceği öğrenildi. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum dediği öğrenildi. Metin akpınar ve müjdat gezen savcılık sorgularının ardından adli kontrol istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Müjdat gezen ve metin akpınar, adli kontrol talebiyle 7. Türk sineması ve tiyatronun usta sanatçılarından metin akpınar ile müjdat gezen hakkında halk tv'de kullandığı ifadeler dolasıyla. Ünlü oyuncu metin akpınar şu ifadeleri kullanmıştı; Müjdat gezen ve metin akpınar'ın, bir televizyon programındaki söylemleri nedeniyle cumhurbaşkanına alenen hakaret suçundan yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Asliye ceza mahkemesi'nde görülen duruşmaya, sanık müjdat gezen ve avukatları katıldı.

Başsavcılıktan Müjdat Gezen ve Metin Akpınar açıklaması ...
Başsavcılıktan Müjdat Gezen ve Metin Akpınar açıklaması ... from www.gercekgundem.com
İstanbul anadolu cumhuriyet başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, metin akpınar ve müjdat gezen'in 21 aralık 2018 tarihinde bir televizyon. Metin akpınar, halk tv'de uğur dündar'ın sunduğu halk arenası programında polarizasyondan ve kargaşadan kurtulmamızın tek çaresi demokrasi diye düşünüyorum. İki isim mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tiyatro ve sinema sanatçısı müjdat gezen ile metin akpınar'ın siyasi iktidara yönelik eleştirileri nedeniyle cumhurbaşkanı erdoğan tarafından hedef gösterilmelerinin ardından soruşturma başlatılmasına müzik ve edebiyat dünyasının önemli temsilcileri tepki gösterdi. Müjdat gezen'in savcılık ifadesinde tiyatrocu olduğunu, sözlerinin mizahi bir eleştiri olduğunu belirterek, kimseye hakaret etme kastım yoktur. Savcı bekir kanyılmaz, şüpheli sıfatıyla ifadesini aldığı müjdat gezen ve metin akpınar'ın adli kontrol hükümleri uygulanması talebiyle anadolu nöbetçi sulh ceza hakimliği'ne sevk edilmesine karar verdi. Haklarında 'cumhurbaşkanı'na hakaret', 'darbeye çağrı' ve 'ölüm tehdidi' suçlamalarıyla haklarında soruşturma başlatılan sanatçılar müjdat gezen ile metin akpınar, haftada bir gün karakola gidip imza atmak ve yurt dışı çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı. İstanbul anadolu cumhuriyet başsavcılığı, müjdat gezen ve metin akpınar'ın, haklarında başlatılan soruşturma kapsamında, savunmaları alınmak üzere cumhuriyet başsavcılığı'na davet edildiğini bildirdi.

Müjdat gezen ve metin akpınar'ın terör ve örgütlü suçlar soruşturma bürosu'nda savcıya ifade verdi.

İstanbul anadolu cumhuriyet başsavcılığı'ndan yapılan açıklama şöyle. Katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği sözler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan sanatçı metin akpınar ve müjdat gezen sabah saatlerinde polis ekipleri eşliğinde kartal'da bulunan anadolu adliyesine getirildi. Soruşturmaya konu program 21 aralık 2018 tarihinde yayınlanan uğur. İstanbul anadolu cumhuriyet başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada, müjdat gezen ve metin akpınar iç savaş ve darbe çağrısında bulunmasına yönelik sözlerinin inceleneceği öğrenildi. Asliye ceza mahkemesi'ndeki duruşmaya, müjdat gezen ve taraf avukatları katılırken, önceki celse savunma yapan ve duruşmalardan vareste tutulan metin akpınar katılmadı. Savcıya ifade veren iki sanatçının ifadesinde sözlerimiz çarpıtıldı. Habertürk'ün haberine göre metin akpınar ve müjdat gezen ifadelerinde sözlerimiz mizah ve eleştiri kapsamındaydı, ifadelerimiz çarpıtıldı dedi. Müjdat gezen'in kadıköy'deki evine sabah saatlerinde polis i̇fade vereceğiz, çıkacağız dedi. Haklarında 'cumhurbaşkanı'na hakaret', 'darbeye çağrı' ve 'ölüm tehdidi' suçlamalarıyla haklarında soruşturma başlatılan sanatçılar müjdat gezen ile metin akpınar, haftada bir gün karakola gidip imza atmak ve yurt dışı çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı. Duruşmada gezen'in doktoru da hazır bulundu. Kartal'da bulunan i̇stanbul anadolu adliyesi'ne polis eşliğinde gelen müjdat gezen ve metin akpınar'ın terör ve örgütlü suçlar soruşturma bürosu'nda. Metin akpınar ve müjdat gezen'e ne oldu. Gezen'in avukatları deniz şeren ve fuat selvi ile şikayetçi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan 'ın avukatı gökhan i̇stanbul anadolu cumhuriyet başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, metin akpınar ve müjdat gezen 'in 21 aralık 2018 tarihinde bir.

Ancak demokratik ülkelerde eşine asla rastlanmayacak türde iki. Savcılıktaki ifadelerinin ardından akpınar ve gezen, haklarında adli kontrol tedbirleri uygulanması talebiyle hakimliğe sevk edildi. Oraya ulaşabilirsek kavga dövüş olmaz, bu işin içinden çıkarız. Metin akpınar, halk tv'de uğur dündar'ın sunduğu halk arenası programında, polarizasyondan ve kargaşadan kurtulmamızın tek çaresi demokrasi diye düşünüyorum. Metin akpınar ve müjdat gezen adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'a 'Cumhurbaşkanına hakaret ...
Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'a 'Cumhurbaşkanına hakaret ... from idora.gazetevatan.com
Mahkemede ifade veren metin akpınar ve müjdat gezen adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Müjdat gezen (75) ve metin akpınar (77), bir televizyon programındaki açıklamaları nedeniyle haklarında başlatılan soruşturma kapsamında ifade verdi. İstanbul anadolu cumhuriyet başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, metin akpınar ve müjdat gezen'in 21 aralık 2018 tarihinde bir televizyon. Asliye ceza mahkemesi'ndeki duruşmaya, müjdat gezen ve taraf avukatları katılırken, önceki celse savunma yapan ve duruşmalardan vareste tutulan metin akpınar katılmadı. Savcıya ifade veren iki sanatçının ifadesinde sözlerimiz çarpıtıldı. Oraya ulaşabilirsek kavga dövüş olmaz, bu işin içinden çıkarız. Savcı, metin akpınar ve müjdat gezen'in ifadelerinin ardından serbest bıraktı. Müjdat gezen'in kadıköy'deki evine sabah saatlerinde polis i̇fade vereceğiz, çıkacağız dedi.

Savcıya ifade veren iki sanatçının ifadesinde sözlerimiz çarpıtıldı.

Her iki sanatçı da biraz sonra serbest bırakılacak. ne olmuştu? Metin akpınar ve müjdat gezen'e yurtdışı çıkış yasağı konuldu, haftada bir gün karakola giderek imza vermeleri şartıyla serbest bırakıldılar. Ancak demokratik ülkelerde eşine asla rastlanmayacak türde iki. Müjdat gezen (75) ve metin akpınar (77), bir televizyon programındaki açıklamaları nedeniyle haklarında başlatılan soruşturma kapsamında ifade verdi. Usta sanatçılar metin akpınar halkı isyana teşvik etmekle, müjdat gezen ise cumhurbaşkanına hakaretle suçlanıyor. Müjdat gezen ve metin akpınar'ın terör ve örgütlü suçlar soruşturma bürosu'nda savcıya ifade verdi. Türk sineması ve tiyatronun usta sanatçılarından metin akpınar ile müjdat gezen hakkında halk tv'de kullandığı ifadeler dolasıyla. Metin akpınar, sivil aracına bindi. Haklarında soruşturma başlatılan metin akpınar ile müjdat gezen, ifade vermek için polis eşliğinde anadolu adalet sarayı'na götürüldü. İşte müjdat gezen ve metin akpınar'ın ifadeleri. Metin akpınar ve müjdat gezen ne demişti? Müjdat gezen ve metin akpınar'ın, bir televizyon programındaki söylemleri nedeniyle cumhurbaşkanına alenen hakaret suçundan yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Başsavcılık'tan yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi

Asliye ceza mahkemesi'nde görülen duruşmaya, sanık müjdat gezen ve avukatları katıldı. Oyuncular müjdat gezen ve metin akpınar'ın, bir televizyon programında yaptıkları konuşmada cumhurbaşkanına hakaret suçunu işledikleri iddiasıyla yargılandıkları davada, beraatlerine karar verildi. İstanbul anadolu cumhuriyet başsavcılığı, müjdat gezen ve metin akpınar'ın, haklarında başlatılan soruşturma kapsamında, savunmaları alınmak üzere cumhuriyet başsavcılığı'na davet edildiğini bildirdi. Usta sanatçılar metin akpınar halkı isyana teşvik etmekle, müjdat gezen ise cumhurbaşkanına hakaretle suçlanıyor. Mahkemede ifade veren metin akpınar ve müjdat gezen adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Metin Akpınar ile Müjdat Gezen adli kontrol şartıyla ...
Metin Akpınar ile Müjdat Gezen adli kontrol şartıyla ... from cdntr1.img.sputniknews.com
Müjdat gezen ve metin akpınar ifadelerinin ardından adli kontrol hükümleri uygulamasına tabi tutulmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi. Müjdat gezen'in savcılık ifadesinde tiyatrocu olduğunu, sözlerinin mizahi bir eleştiri olduğunu belirterek, kimseye hakaret etme kastım yoktur. Oraya ulaşabilirsek kavga dövüş olmaz, bu işin içinden çıkarız. Herkesi azarlıyor, herkese parmak sallıyor! Soruşturmaya konu program 21 aralık 2018 tarihinde yayınlanan uğur. Metin akpınar ve müjdat gezen adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi. Tiyatro sanatçısı müjdat gezen ise şu sözleri sebebi ile sorgulandı; Kartal'da bulunan i̇stanbul anadolu adliyesi'ne polis eşliğinde gelen müjdat gezen ve metin akpınar'ın terör ve örgütlü suçlar soruşturma bürosu'nda.

Haklarında soruşturma başlatılan metin akpınar ile müjdat gezen, ifade vermek için polis eşliğinde anadolu adalet sarayı'na götürüldü.

Savcı, metin akpınar ve müjdat gezen'in ifadelerinin ardından serbest bıraktı. Metin akpınar ve müjdat gezen ne demişti? Oraya ulaşabilirsek kavga dövüş olmaz, bu işin içinden çıkarız. Haklarında 'cumhurbaşkanı'na hakaret', 'darbeye çağrı' ve 'ölüm tehdidi' suçlamalarıyla haklarında soruşturma başlatılan sanatçılar müjdat gezen ile metin akpınar, haftada bir gün karakola gidip imza atmak ve yurt dışı çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı. Müjdat gezen ve metin akpınar'ın terör ve örgütlü suçlar soruşturma bürosu'nda savcıya ifade verdi. İki isim mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İstanbul anadolu cumhuriyet başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada, müjdat gezen ve metin akpınar iç savaş ve darbe çağrısında bulunmasına yönelik sözlerinin inceleneceği öğrenildi. Savcı bekir kanyılmaz, şüpheli sıfatıyla ifadesini aldığı müjdat gezen ve metin akpınar'ın adli kontrol hükümleri uygulanması talebiyle anadolu nöbetçi sulh ceza hakimliği'ne sevk edilmesine karar verdi. Asliye ceza mahkemesi'ndeki duruşmaya, müjdat gezen ve taraf avukatları katılırken, önceki celse savunma yapan ve duruşmalardan vareste tutulan metin akpınar katılmadı. Metin akpınar ve müjdat gezen'e yurtdışı çıkış yasağı konuldu, haftada bir gün karakola giderek imza vermeleri şartıyla serbest bırakıldılar. Metin akpınar, halk tv'de uğur dündar'ın sunduğu halk arenası programında polarizasyondan ve kargaşadan kurtulmamızın tek çaresi demokrasi diye düşünüyorum. Türk sineması ve tiyatronun usta sanatçılarından metin akpınar ile müjdat gezen hakkında halk tv'de kullandığı ifadeler dolasıyla. Cumhurbaşkanına da asla hakaret kastım yoktu.

Tiyatro sanatçısı müjdat gezen ise şu sözleri sebebi ile sorgulandı; müjdat gezen. İstanbul anadolu cumhuriyet başsavcılığı'ndan yapılan açıklama şöyle.